4 manieren om te sparen voor je trip naar Disneyland Paris

Disney Sparen

Het land waar je dromen uitkomen, waar Elsa mensen redt met haar speciale ijsmagie, waar Mickey Mouse een glimlach tovert op je gezicht en waar Iron Man je meeneemt op allerlei spannende avonturen. Dat is Disneyland Paris, natuurlijk! Iedereens favoriete reisbestemming. Eén probleempje: hoe moet je deze vakantie financiëren? Geen zorgen, wij hebben de vier beste manieren verzameld waardoor jij binnen een paar maanden richting het allermooiste pretpark kan vertrekken.

Een extra job

Als jongere persoon kan je tijdens de weekends eventueel als student te werk gaan, je hoeft dus niet meteen aan een fulltime job te denken. Solliciteer eens bij je lokale supermarkt of bioscoop en na enkele weken heb je misschien al genoeg verdiend om je reisje naar Parijs te boeken. Houd je liever je weekends vrij om met je vrienden af te spreken? Bekijk dan eens of je geen kleding of accessoires kan verkopen op het internet. Het duurt misschien wat langer, maar na een tijdje heb je sowieso het nodige bedrag gespaard.

Sluit een lening af

Het klinkt misschien wat extreem om een lening af te sluiten om naar Disneyland Parijs te gaan, toch is het zeker een idee om te overwegen! Je hoeft je niet meteen blauw te betalen want goedkoop lenen bestaat ook! Dankzij de lage rentevoet kan je met gemak op reis vertrekken. Zo kan je zonder zorgen naar Disneyland Parijs en hoef je ook niet op elke cent te kijken. Dat wil zeggen dat je gerust een comfortabelere kamer kan kiezen en kan genieten van het speciale Disney buffet. Na je reis kan je dan gaan nadenken over hoe je het geld terugverdient, zonder te stressen over extra rente te moeten betalen.

Ga eventjes niet op reis

Het is moeilijk, heel moeilijk, maar wel een goed idee. Eventjes op je tanden bijten en de citytrip naar Rome of Londen uitstellen. Zo kom je al snel aan het budget om het prachtige Disney park te bezoeken. Tuurlijk, je moet er wel wat voor opgeven, maar probeer het te zien als uitstel en niet als afstel. Je kan er ook gewoon een weekend Parijs of tien dagen Frankrijk aan vast plakken. Zo heb je toch dat speciale vakantiegevoel.

Leg iets aan de kant

Je hoeft niet per se extra te werken of dingen op te geven. Als je het niet erg vindt, kan je gewoon elke week wat geld aan de kant leggen. Eens een glas wijn minder drinken, die ene handtas niet kopen of eens niet naar de bioscoop gaan, kan al snel wat geld opleveren. Hier is misschien wat zelfdiscipline voor nodig, toch is deze manier om geld te sparen zeker een aanrader!