Besparen

Tickets

tickets disney

Van plan om je tickets naar Disneyland Parijs aan te schaffen? Doe dit dan zeker online! Op die manier kan je al snel 10% besparen. Ter plaatse aan de kassa betaal je altijd een hoger tarief.

Bestel je tickets wel minimaal 10 dagen op voorhand, want hoe langer je wacht, hoe duurder de prijs. Je tickets kan je eenvoudig thuis afprinten. Aan de ingang in Parijs hoef je dan alleen nog je kaartje te scannen en je bent binnen. Het is niet nodig om aan te schuiven in de rij.

Hotels

hotelsdisney

Het is natuurlijk verleidelijk om een hotel in het park te boeken, dan ben je overal dichtbij. De prijzen kunnen in deze hotels echter hoog oplopen. Indien je kan profiteren van een promotie, kan je eventueel wel boeken tegen een redelijke prijs. Hou dus zeker steeds alle aanbiedingen in de gaten.

Een goedkopere optie is het boeken van een hotel net buiten het park. Via het openbaar vervoer sta je meestal al binnen een kwartiertje op het terrein binnen het park.

Eten

eten disney

Eén van de manieren waarop Disneyland Parijs zoveel geld in het laatje krijgt, zijn de vele eettentjes en restaurants. Het eten is er over het algemeen echter vrij duur en kwalitatief niet zo geweldig. Door zelf je broodjes te smeren kan je dus een hoop geld besparen. Ga dus vlug even naar de supermarkt voor je het park binnengaat, je mag je eigen eten namelijk gewoon mee naar binnen nemen.

Eet je toch liever in het park, dan ga je beter voor de broodjes en de buffet all-in formules. In het park vind je ook een McDonalds. Dat is ook weer iets goedkoper dan de andere eetttentjes.

Abonnementen

jaarpaspoorten

Voor de echte Disney fans die graag meer dan een keer per jaar willen genieten van de magische sfeer van Disney, zijn er de jaarpaspoorten. Dit is een veel goedkoper alternatief dan telkens een dagticket kopen. Bovendien krijg je 20% familiekorting wanneer je meerdere jaarpaspoorten koopt.

...