De prijzen van Disneyland Parijs

disneyfurriesTickets voor Disneyland koop je het snelst online. Daar zijn ze ook het voordeligst. Dit kan een twintigtal euro goedkoper zijn in vergelijking met boeken bij een reisbureau.

4x per jaar doet Eurodisney een stuntverkoop. Dan gaan de prijzen tot 50% omlaag! Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste promoties van Disneyland? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. Je kan je inschrijven rechtsboven op deze pagina.

Losse tickets

classicTickets bij Disneyland kan je al bestellen vanaf 40 euro per kind en 47 euro per volwassene. Hiermee krijg je de toegang tot één van de parken (het Disneyland Park of het Disney Studios park). Uiteraard kan je ook tickets voor beide parken kopen, of tickets voor meerdere dagen. De prijs is afhankelijk van het seizoen en de dagen waarop je het park wilt bezoeken.

bestel-hier-je-tickets-voor

 

 

 Hotelovernachtingen

disneyland-7

Disneyland heeft verschillende hotels, van 2 sterren tot en met 5 sterren, en daarnaast ook een bungalowpark. Je zou het niet verwachten, maar een verblijf in een van de goedkopere Disneyland hotels is in die periode uiteindelijk niet veel duurder dan wanneer je losse tickets koopt. Uiteraard kan je een hotel buiten het park boeken, maar de tickets (voor 2 dagen!) en het vervoer naar het park zijn dan niet inbegrepen in de prijs.

boek-hier-een-verblijf-inclusief-tickets-bij-een-van-de-disneyland-hotels

Hier is een voorbeeld van hoeveel het kost om in een viersterrenhotel van Disneyland te verblijven:

2 volwassen, 1 nacht op hotel, 2 dagen toegang tot beide parken: 420 euro
2 volwassenen en 2 kinderen, 1 nacht op hotel, 2 dagen toegang tot beide parken: 550 euro
2 volwassenen en 2 kinderen, 2 nachten op hotel, 3 dagen toegang tot beide parken: 660 euro

Hier is een voorbeeld van hoeveel het kost om in een tweesterrenhotel te verblijven:

2 volwassen, 1 nacht op hotel, 2 dagen toegang tot beide parken: 253 euro
2 volwassenen en 2 kinderen, 1 nacht op hotel, 2 dagen toegang tot beide parken: 253 euro
2 volwassenen en 2 kinderen, 2 nachten op hotel, 3 dagen toegang tot beide parken: 352 euro

Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden. Wil je meer weten over de hotels in en om Disneyland Parijs, bezoek dan onze pagina Hotels.

...