Tips

Een tripje naar Disneyland Parijs bereid je het best zo goed mogelijk voor. Welke attracties wil je niet missen en waar wil je verblijven? Wij geven je hier alvast een aantal tips waarmee je het maximum kan halen uit je bezoek.

Planning

Maak, voor je het park intrekt, een goede dagplanning. Hou daarbij rekening met het soort attracties dat je wil bezoeken. Heb je kleine kinderen of tieners bij of wil je enkel wilde achtbanen doen?

disney planning

Bekijk hier onze verschillende dagplanningen afgestemd op de duur van je verblijf en je voorkeuren.

Disney figuren

Om je Disney avontuur helemaal compleet te maken, mag je de magische fotomomenten met de Disney figuren zeker niet overslaan!

disney figuren

De professionele Disney PhotoPass fotograaf legt alle leuke momenten voor je vast.

Fastpass

Bezoek het park bij voorkeur op weekdagen en niet in het weekend. Dan is het namelijk veel drukker en heb je veel langere wachtrijen bij elke attractie.

fastpass

Bij een aantal attracties kan je gebruik maken van de Fastpass. Dit gratis ticket zorgt ervoor dat je minder lang moet aanschuiven en je dus sneller kan genieten van je favoriete attractie.

Kom hier meer te weten over het gebruik van de Fastpass.

Tickets & abonnementen

Een tripje naar Disneyland kan dikwijls duur uitvallen. Koop je tickets daarom steeds online. Zo is je ticket niet alleen goedkoper, met je online ticket hoef je bovendien niet aan te schuiven in de rij aan de ingang van het park.

jaarpaspoort

Ga je graag meerdere keren per jaar naar Disneyland, bestel dan een jaarpaspoort. Daarmee bespaar je een hoop geld.

Kijk hier voor nog meer besparingstips.

Parkeren

Disneyland Parijs is vanuit België makkelijk te bereiken met de auto. Hotelgasten kunnen gratis parkeren aan de parken zelf.

disney parking

Kijk hier voor meer informatie over de tarieven van de parking.

...