Fastpass

Heb je geen zin om aan te schuiven in ellenlange rijen? Maak dan zeker gebruik van de Fastpass.

Dit pasje kan je gratis aanvragen met je toegangsticket voor Disneyland Parijs. Door gebruik te maken van de Fastpass kan je de wachttijd voor verschillende attracties behoorlijk inkorten.

Hoe werkt die Fastpass nu precies?

Voor attracties die voorzien zijn van een Fastpass, zoek je het Fastpass uitgifte punt op. Dit bevindt zich aan de ingang van de attractie.

Per bezoeker kan je 1 toegangskaart in de Fastpass-machine steken. Vervolgens ontvang je een kaartje met je toegangstijd voor de attractie en bezoek je ondertussen andere attracties gedurende de wachttijd.

Indien je op het aangegeven tijdstip bent aangekomen bij de Fastpass-ingang van de door jouw gekozen attractie, geef je het ticket aan de medewerker waarna je wordt toegelaten tot de Fastpass-rij.

fastpass

Bij de volgende attracties kan je de Fastpass gebruiken:

Disneyland Park:
  • Indiana Jones and the Temple of Peril – Adventureland
  • Star Wars: Hyperspace Mountain – Discoveryland
  • Buzz Lightyear Laser Blast – Discoveryland
  • Big Thunder Mountain – Frontierland
  • Peter Pan’s Flight – Fantasyland
  • Star Tours – Discoveryland
Walt Disney Studios Park:

Disney Hotel Fastpass

Verblijf je in het Disneyland Hotel, de kamers op de Golden Forest Club van de Sequoia Lodge of de Compass Club van de Newport Bay Club, dan kan je de Fastpass ontvangen. Per dag van je verblijf, krijg je dan 1 Fastpass per persoon.

VIP Fastpass

Met de VIP Fastpass krijg je onbeperkt toegang tot de Fastpass ingang en sla je dus een groot deel van de wachtrijen over tijdens je verblijf.

De VIP Fastpass krijg je bij een verblijf in de volgende hotels: Castle Club kamers en suites van het Disneyland hotel, suites van Empire State Club in Disney’s Hotel New York, Newport Bay Club en Sequoia Lodge.

...