Disney's Hotel New York

disneys hotel New York

Een van de leukste hotels van Disneyland Parijs is Disney’s Hotel New York. Dit prachtige viersterrenhotel is helemaal gebouwd in New York-stijl en ligt op een steenworp van Disney Village. Een gratis shuttleservice brengt je in minder dan een kwartiertje naar de parken van Disneyland.

button New York

Dit hotel heeft ruime, moderne kamers en het grootste zwembad van alle Disneyland-hotels. Het decor is ontworpen in een strakke art-deco stijl.

logo_tripadvisor-hotel-2015-white_16-9_NL-BENLHet hotel heeft in 2015 en in 2013 al de Travellers’ Choice Award gewonnen voor beste Franse hotels voor gezinnen. (De award voor 2016 wordt pas in 2017 bekendgemaakt.)

In dit hotel kan je kiezen uit twee prijsklassen: Standaardkamers en Empire State Club kamers en suites.

De standaardkamers kan je boeken voor 2 tot 4 personen. Kinderen tot 11 jaar mogen gratis mee. De prijzen variëren tussen 350 en 500 euro, afhankelijk van het seizoen, weekend of welke kamer/formule je boekt. Buffet en vervoer naar het park zijn inbegrepen. Eten aan het buffet is inbegrepen in de prijs.

In dit hotel vind je twee heerlijke restaurants en een exclusieve bar:

manhattan restaurantManhattan Restaurant

Hier vind je traditionele Italiaanse gerechten met een New Yorkse inslag. Dit wordt geserveerd in een in een stijlvolle omgeving met invloeden van de Jazz-scene van Manhattan.

 

 

parkside dinerParkside Diner

In het Parkside Diner waan je je terug in het New York van de jaren ’30. Hier kan je zoals een echte Amerikaan genieten van een all you can eat onbeperkt buffet.

 

 

New York City Barnew york city bar

In dit authentieke en exclusieve bar kan je genieten van authentieke New Yorkse cocktails terwijl je op de achtergrond de beste jazz-klassiekers hoort klinken.

 

 

Verder vind je er een binnen- én een buitenzwembad, een sauna en stoombad, de Celestia Spa, een grote fitnessruimte, tennisfaciliteiten, een boetiek, een kinderspeelruimte en een videospeelhal.

 

Het adres van dit hotel is
button_bekijk-de-aanbiedingen-voor-dit-hotelDisney’s Hotel New York
Avenue René Goscinny
Chessy, 77777
Frankrijk

...