Disney’s Hotel Cheyenne

cheyenneGa op avontuur in het Wilde Westen in Disney’s hotel Cheyenne. Dit tweesterrenhotel staat helemaal in het thema van Toy Story’s Sheriff Woody. De kamers zijn pas gerenoveerd in het thema van de cowboys uit Texas.

cheyenne

De kamers zijn rustig en gezellig en perfect op gezinsformaat. In dit cowboydorp proef je de oude pionierssfeer nog. Dit hotel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het ligt op 20 minuten wandelen of een paar minuten met de gratis shuttleservice van de parken.

Alle kamers in dit hotel zijn vierpersoonskamers. Je kan kiezen uit Standaard kamers, Buffalo kamers, Texas kamers en Rio Grande kamers met een tweepersoonsbed en een stapelbed, of een Texas kamer met twee tweepersoonsbedden.

 

Voor een vierpersoonskamer betaal je zo’n 250 a 350 euro, afhankelijk van het seizoen, weekend of welke kamer/formule je boekt. Zeer voordelig dus.

In dit hotel vind je een buffetrestaurant en een bar:

chuckwagonChuck Wagon Café

Schuif aan als een echte pioneersgezin en eet zoveel als je wil. Dit buffetrestaurant heeft voor ieder smaak wel iets in huis.

 

 

red garterRed Garter Saloon

De country sfeer zal je gegarandeerd proeven in deze saloon! Yee-ha! Bestel hier een lekker biertje of drink misschien een goede ouderwetse whiskey!

 

 

Voor een vierpersoonskamer betaal je zo een 250 a 350 euro, afhankelijk van het seizoen, weekend of welke kamer/formule je boekt. Zeer voordelig dus.

Verder vind je in dit hotel een boetiek, een kinderspeelruimte en je kan hier ook ponyritjes bestellen voor de kleintjes.

 

Het adres van dit hotel is

button_bekijk-de-aanbiedingen-voor-dit-hotelDisney’s Hotel Cheyenne®
Rue du Bœuf Agile
Coupvray, 77700

...