Hotels in en bij Disneyland Parijs

eurodisney_parijs-224x300Het is wel handig om een nachtje in de buurt van Disneyland Parijs te verblijven. In twee dagen kan je zoveel meer doen in het park. Je hebt zo tijd om alle attracties te bezoeken, of om je lievelingsattracties meerdere keren te bezoeken.

Voor een meerdaags verblijf kun je kiezen uit Disneyland hotels, Disneyland Partner Hotels en andere hotels in de buurt. Uiteraard op verschillende locaties en in prijsklassen. Disneyland heeft regelmatig promoties met grote kortingen en zo’n twee keer per jaar geeft Eurodisney Parijs een grote korting tot 50%. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste promoties.

Disneyland Hotels

Op het complex van Disneyland Parijs vind je 6 prachtige en luxueuze hotels en een bungalowpark. Deze hotels zijn, net zoals de vele verschillende attracties, aangepast aan verschillende thema’s.

Je hebt hotels voor elk budget, van twee sterren tot en met vijf sterren, zodat je er ook met minder geld terecht kunt. De 7 hotels hebben bij elkaar zo’n 5800 kamers. Een hele hoop dus. Zo ben je gegarandeerd van een plekje.

Disneyland hotels zijn iets duurder, maar je mag niet vergeten dat de toegang tot het park inbegrepen is bij de prijs. Bovendien kan je dagelijks 2 uur langer in het park als je een Disney hotel boekt.


disneyland 7Disneyland Hotel met 5 sterren:

Dit hotel is in Victoriaanse stijl afgewerkt, ligt vlak naast het park en heeft elke vorm van luxe die je kunt bedenken.

disneyland hotel

 

 

Hotel-New yorkDisney’s Hotel New York met 4 sterren:

Dit hotel staat helemaal in het teken van New York. Hier vind je de chicste kamers en de beste restaurants.

new york

 

 

newportbayhotel

Disney’s Newport Bay Club met 4 sterren:

Dit hotel staat aan de oevers van Lake Disney en is ontworpen in de stijl van New England. Het thema van het hotel is gebaseerd op Steamboat Willie.

newport bay

 

 

seqouia lodge 8Disney’s Sequoia Lodge met 3 sterren:

Dit hotel ligt ook aan de oevers van Lake Disney. Dit rustieke hotel staat midden in een woud en kent een heus Bambi-thema.

sequoia lodge

 

 

hotel cheyenne

Disney’s Hotel Cheyenne met 2 sterren:

Dit hotel staat volledig in het teken van het Wilde Westen. Waan je een echte cowboy of cowgirl terwijl je geniet van een zorgeloos verblijf.

hotel cheyenne

 

 

santa feDisney’s Hotel Santa Fe met 2 sterren:

Dit hotel is ideaal voor een gezinsverblijf. De kamers hebben allemaal Cars-invloeden, van Disney Pixar.

santa fe

 

 

Davy-Crockett-RanchDisney’s Davy Crockett Ranch

Dit is een bungalowpark met 565 bungalows. Ga op avontuur door de bossen en geniet van de vele buitenspeelplaatsen.

davy crokett

 

 

Disney Partnerhotels

disneyprincesNaast de zeven officiële Disney hotels zijn er ook zeven partnerhotels. Deze hotels zijn geen eigendom van Eurodisney zelf, maar hebben wel gratis shuttle busverbinding naar het park.

Net als bij de Disney hotels, is ook hier de toegang tot het park bij de prijs inbegrepen. Dat betekent twee extra uren in het park.

De Disney Partner hotels zijn:

 

Andere hotels in de buurt

Uiteraard kan je er ook voor kiezen buiten het park te slapen. Zo kan je misschien een goedkoper hotel vinden, of een beter hotel voor dezelfde prijs.

Vergeet niet dat bij deze hotels de toegang tot het park apart betaald moet worden.

andere hotels

booking

...