Adres Disneyland Parijs

access_nl1Disneyland Parijs ligt 30 kilometer ten oosten van Parijs. Een groot voordeel is dat je dus niet de drukke ringweg rond Parijs hoeft op te rijden om in Eurodisney Parijs te komen. Vanuit Brussel rijd je in ongeveer 4 uur naar het Disney park.

 

Adres Eurodisney Parijs

Disneyland Parijs
Boulevard du Parc
Avenue Paul Seramy
77700 Serris / Magny le hongre
Frankrijk

 

GPS

Als je met de auto naar Disneyland Parijs gaat en je je GPS wil instellen op het adres van Disneyland Parijs, kun je deze gegevens gebruiken.

GPS coördinaten: 48.875935, 2.796552

Als je bij een van de Disneyland hotels moet zijn, kan je op deze weg de borden naar de hotels volgen.

BESPARINGSTIP voor de parking:

Parkeer niet op de officiële parkeergelegenheid van Disneyland Parijs. Er is een GOEDKOPERE parkeerplaats, die bovendien DICHTER bij de ingang van het park ligt! Vergeet niet dat als je boekt bij een van de Disneyland of partnerhotels parkeren gratis is.

Als je in de Avenue Paul Seramy aankomt, rijd dan zo ver mogelijk door — volg de pijltjes naar de bioscoop. Je komt dan in een openbare parkeerplaats van Vinci Park terecht.

Hier parkeren kost je slechts 10 euro voor de hele dag (tegenover 15 euro voor de officiële parkeerplaats). Bovendien zit je op 100 meter van de ingang, terwijl de officiële parkeerplaats bijna een kilometer ver weg is!

plan_accessnl1

...