Dagplanningen Disneyland

Ga je voor 1 of enkele dagen naar Disneyland Parijs? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk leuke dingen zien en doen. Neem dus zeker even de tijd om een goede dagplanning te maken. Zo ben je er zeker van dat al je favoriete attracties aan bod komen.

Disneyland Parijs is enorm groot. Er is van alles te zien en te beleven. Het terrein is opgedeeld twee parken. Het drukst bezochte deel is Disneyland Park. Dit Park is volledig gebaseerd op de wereldberoemde figuren uit de studio’s van Walt Disney. Denk maar aan Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy. Je kan er genieten van klassieke attracties, shows en parades.

Het andere deel is het Walt Disney Studios Park. Dit is een spectaculair attractiepark waar films en cartoons centraal staan.

Als je echt alles wil zien wat Disneyland Parijs te bieden heeft, kom je met 1 dagje niet toe en ga je beter 2 of 3 dagen. Je kan kiezen uit verschillende accommodaties die je kan bekijken op onze hotel pagina. Wanneer je je verblijfplaats hebt gekozen, is het tijd om een dagplanning te maken.

it's a small world

Ben je een jong gezin met jonge kinderen? Dan moet je absoluut ‘It’s a small world’ gezien hebben in Fantasyland. Hier word je meegevoerd op een heerlijke muzikale boottocht door een prachtig decor waar de kinderen van de wereld je welkom heten.

Gezinnen met oudere kinderen of tieners kunnen een geweldige tijd beleven tijdens een snelle rit in een mijnwagentje in de Big Thunder Mountain. Deze spannende tocht voert je langs een spookachtig mijnstadje terwijl je schuddend over een spoor met dynamiet davert.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke en spannende dingen te beleven in Disneyland Parijs. Wij stelden alvast enkele dagplanningen samen voor gezinnen met zowel jonge als oudere kinderen:

gezinnen met jonge kinderen

gezinnen met oudere kinderen of tieners

 

 

...