Disney’s Davy Crockett Ranch

davy

Op 15 minuten rijden van de parken vind je de Ranch van Disneyland. Hier, tussen de bossen, vind je de leukste activiteiten voor de kinderen. De ranch is uitgerust met gezellige bungalows op gezinsformaat. Je vindt er een dierenboerderij, ponyritjes, een adembenemend zwembad, sportvelden, en nog veel meer.

button_bekijk-alle-aanbiedingen-en-beschikbare-aankomstdata-voor-disneys-davy-crokett-ranch

In dit park kunnen jij en je kinderen veel beleven. Eén of twee nachten is volgens ons veel te kort om te genieten van alle activiteiten die dit park te bieden heeft.

logo_tripadvisor-hotel-2015-white_16-9_NL-BENLTrip Advisor is door Disney’s Davy Crockett Ranch bekroond met het Certificate of Excellence 2014.

Opgelet: van dit bungalowpark rijdt er geen shuttleservice naar de parken, dus dit hotel is vooral geschikt als je over eigen vervoer beschikt.

In een bungalow kunnen tot 6 mensen verblijven. De bungalows komen in verschillende prijsklassen: de Trapper blokhut, de Pioneer blokhut en de Premium Plus blokhut. In de bungalows vind je 1 tweepersoonsbed en 4 eenpersoonsbedden.

 

De prijs voor een bungalow voor 6 personen varieert van 250 tot 500 euro, afhankelijk van het seizoen, weekend of welke kamer/formule je boekt.

In het bungalowpark vind je twee gezellige houten tavernes. Ontbijt kan je afhalen en er zijn steeds kindermenu’s beschikbaar:

crtavernDavy Crockett’s Tavern

Heb je honger als een paard? Stil dan je honger in dit dit all-you-can-eat restaurant vol vis en salades.

 

 

crsaloonCrockett’s Saloon

Stijg af van je paard en ga gezellig eten in het lekkerste restaurant en bar van het Wilde Westen. Je paard mag buiten op je wachten.

 

 

In dit complex vind je een verwarmd binnenzwembad, een tennisbaan, buitenspeelplaatsen (onder ouderlijk toezicht), een kinderboerderij, de boetiek Alamo Trading Post en ponyritjes.

Je kinderen kunnen ook mee met Davy Crockett’s Adventure, een opwindende reis hoog in de boomtoppen.

 

Het adres van dit bungalowcomplex is:

button_bekijk-de-aanbiedingen-voor-dit-hotelDisney’s Davy Crockett Ranch
Route du Bois de Citry
Villeneuve-le-Comte, 77174

 

...