Disneyland Hotel

disneyland hotel

Dit geweldige vijfsterrenhotel staat op slechts een steenworp van de poorten van het park. Dit is het meest luxueuze hotel in dat je Disneyland Parijs zult aantreffen. Laat je als een echte Disneyprins of -prinses verwennen in decadente luxe.

button_bekijk-hier-de-aanbiedingen-en-beschikbare-aankomstdata-voor-het-disneyland-hotel

In dit hotel ben je zo dicht bij de magie van de Disneyland Parken dat je slechts een paar stappen hoeft te zetten om meteen van de wondere wereld van Mickey Mouse en Donald Duck te genieten.

logo_tripadvisor-hotel-2015-white_16-9_NL-BENLDit luxehotel dat eigenlijk meer een koninklijk paleis is, is al twee jaar op rij met de TripAdvisor Travellers’ Choice award bekroond, als één van de beste Franse Hotels voor gezinnen.

In dit hotel vind je verschillende prijsklassen: klassieke kamers, luxe kamers en Castle Club kamers en suites.

 

De prijzen voor een klassieke kamer variëren tussen 450 en 600 euro (voor twee personen), afhankelijk van het seizoen, weekend of welke kamer/formule je boekt. Kinderen tot 11 jaar mogen gratis mee. Eten van het buffet is inbegrepen in de prijs.

Dit hotel heeft verschillende restaurants en bars:

inventionsInventions

In dit buffetrestaurant met een internationaal menu beleef je samen met al je Disney-vrienden de gouden eeuw van uitvindingen opnieuw.

 

 

california grillCalifornia Grill

In dit restaurant proef je de heerlijkste gastronomische grillgerechten. Vergeet niet een blik op de exclusieve wijnkaart te werpen.

 

 

cafe fantasiaCafé Fantasia

Neem een aperitiefje in deze muzikale pianobar geïnspireerd door de Disneyklassieker Fantasia. De cocktails die je hier vindt zijn wereldberoemd.

 

 

Verder vind je in dit hotel een zwembad, een sauna en stoombad, de Celestia Spa, een fitnessruimte, de boetiek Galerie Mickey, Mad Hatter’s Game Room en het Minnie Club Playroom (onder professioneel toezicht). Er zijn ook extra’s zoals de ‘Prinses voor één dag make-over’ of een welkomstontbijt met Disney figuren.

 

Het adres van dit hotel is:

button_bekijk-de-aanbiedingen-voor-dit-hotelDisneyland Hotel
Rue de la Marnière
Chessy, 77777
0900 – 34763965*

...