Tickets voor Disneyland

Disneyland Tickets

Tickets voor Eurodisney Parijs boek je het goedkoopst rechtstreeks online, dus niet via een reisbureau. Via de officiële site van Disneyland Parijs kan je heel gemakkelijk en betrouwbaar je tickets bestellen. Je kan ze online betalen met je kredietkaart en meteen thuis printen. Er zijn altijd speciale prijzen te krijgen als je het juiste moment afwacht en de tickets zelf online boekt. Houd onze website goed in de gaten voor speciale acties van Disney.

BuzzKoop je tickets zeker niet aan de ingang, daar zijn ze vaak tientallen euro’s duurder. Online zijn ze een stuk voordeliger.

Wanneer je een verblijf boekt in één van de Disneyland of Disney Partner hotels, hoef je geen aparte tickets te boeken. In dat geval is het bezoek en vervoer naar het park inbegrepen. Meer over de hotels hier.

Je kan er ook voor kiezen tickets apart te kopen. Dit kan op verschillende manieren. Je kan kiezen uit dagtickets voor één of beide parken (Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park), of tickets voor meerdere dagen. Tenslotte kan je ook kiezen voor jaarpaspoorten.

Het goedkoopste ticket is één dag in één park. Dit ticket koop je al vanaf 47 euro per volwassene en 40 euro per kind. Vergeet niet dat Disney steeds speciale aanbiedingen voor tickets heeft. Zo krijg je soms twee parken voor de prijs van één. Weekdagen zijn goedkoper dan weekenddagen en vakantieperiodes.

Dagtickets

Dagtickets kan je bestellen voor één of twee parken. Ze zijn 6 maanden geldig. 

MINI toegangsticketMINI
Dit ticket is 1 dag geldig in één van de Disney Parken Met een MINI toegangsticket kan je op weekdagen terecht, met uitzondering van een aantal speciale data. De data voor de verschillende tickets vind je op de afbeelding hieronder.

Prijs:

bestel hier je tickets

1 Park: Volwassene € 47, Kind € 40
2 Parken: Volwassene € 62, Kind € 55

 

magi

MAGIC toegangsticket

Met dit ticket heb je nog meer dagen waarop je het park kan bezoeken. De data voor de verschillende tickets vind je op de afbeelding hieronder.

Prijs:

bestel hier je tickets1 Park: Volwassene € 59, Kind € 52
2 Parken: Volwassene € 74, Kind € 67

 

SUPER MAGIC toegangsticketsupermagic

Met dit ticket kan je op alle dagen, inclusief feestdagen, weekenden en vakantieperiodes naar het park.

Prijs:

bestel hier je tickets1 Park: Volwassene € 69, Kind € 62
2 Parken: Volwassene € 84, Kind € 77

 

Bekijk hier de data waarop je de verschillende tickets kan gebruiken:

geldigheid tickets disneyland parijs kalender

Meerdere Dagen

Mickey 2Je kan er uiteraard voor kiezen een ticket voor meerdere dagen te boeken. Zo krijg je 4 dagen voor de prijs van 3 of 3 dagen voor de prijs van 2. Bekijk de website van Disney voor alle mogelijke combinaties en prijzen voor meerdere dagen. Deze aanbiedingen veranderen regelmatig. Indien je in de buurt van Disneyland wil verblijven, vergeet uiteraard geen hotel in de buurt te boeken. Boek deze zeker ruim op tijd, zodat de hotels niet volgeboekt zijn wanneer je aankomt. Vergeet niet dat als je in een Disneyland hotel of Disney Partner hotel verblijft, de toegang tot het park inbegrepen is.

bestel hier je tickets

 

 

Jaarpaspoorten

Jaarpaspoorten zijn ook zeer voordelig. Bovendien krijg je er 20% familiekorting op wanneer je er meerdere koopt. Er zijn drie verschillende jaarpaspoorten verkrijgbaar.

dreamHet Dream Jaarpaspoort

Hiermee heb je gedurende 1 jaar onbeperkte toegang tot het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en de parkeerplaats van de Disney Parken. Hiervoor betaal je slechts 223 euro.

bestel hier een jaarpaspoort voor disneyland

 

 

fantasyFantasy Jaarpaspoort

Hiermee krijg je 335 dagen per jaar onbeperkte toegang tot het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en de parkeerplaats van de Disney Parken. Hiervoor betaal je slechts 179 euro.

bestel hier een jaarpaspoort voor disneyland

 

 

classicClassic Jaarpaspoort

Hiermee krijg je 280 dagen per jaar onbeperkte toegang tot het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en de parkeerplaats van de Disney Parken. Hiervoor betaal je slechts 135 euro.

bestel hier een jaarpaspoort voor disneyland

...