Attracties Disneyland

Disneyland Parijs heeft in totaal 54 attracties. Dat zijn er een heleboel. Weet je niet waar te beginnen? Maak dan een selectie op basis van je leeftijd. Veel attracties zijn namelijk enkel voor kleine kinderen en andere attracties zijn leuker voor tieners en volwassenen.

De meeste attracties kan je vinden in het grote Disneyland Park en de andere attracties bevinden zich in het Walt Disney Studios Park.

Daarnaast is er ook nog Disney Village waar je verschillende winkels en restaurants kan bezoeken. En dat is niet alles, er wordt ook heel wat entertainment voorzien in Disney Village. Zo kan je er naar de cinema gaan en worden er een heleboel shows gegeven.

disney village

Heb je een dagje Disneyland Parijs gepland, dan begin je best eerst in het Walt Disney Studios Park om daarna verder te gaan naar het grotere Disneyland Park.

In 2017 krijgt Disneyland Parijs er twee nieuwe futuristische attracties bij in de wereld van Star Wars waaronder Star Tours: The Adventure. Dit is een 3D-attractie die je laat reizen door het sterrenstelsel waar je een spannend avontuur kan beleven met de helden uit de Star Wars-reeks. En ook de Space Mountain wordt helemaal vernieuwd en omgetoverd in de Star Wars Hyperspace Mountain. Hier kan je een intergalactische reis maken aan boord van de schepen van de TIE fighters en onder de dreiging van een Star Destroyer.

In 2017 komen er ook enkele nieuwe shows bij naar aanleiding van de 25ste verjaardag van Disney. De volledig nieuwe Disney Stars on Parade en nog heel wat nieuwe shows zoals Mickey Presents: Happy Birthday Disneyland Paris en The Shining Princess Waltz met Belle, Aurora, Assepoester en andere collega-prinsesjes.

Daarnaast is er ook nog Disney Illuminations, een spectaculaire avondshow met vuurwerk en speciale effecten.

Wil je niet te lang wachten voor elke attractie? Vraag dan zeker de FastPass aan. Dit is een kaartje dat je gratis kan krijgen en dat je kan gebruiken bij populaire attracties om een deel van de wachtrij over te slaan. Zo kom je in de speciale FastPass-rij te staan en zit je sneller in de attractie.

...