Beste zomer ooit: Disney+ komt naar België!

Nog 132 dagen tot de zomer begint. En wat een prachtige zomer zal die zijn, want Disney+ heeft net aangekondigd dat ze in de zomer van 2020 hun streamingdienst in België zullen uitbrengen. Dus koop maar alvast je popcorn en plan je vakantie niet helemaal vol want het is bijna bingewatch-tijd!

In de Verenigde Staten en Nederland zitten vele families al samen te genieten van het uitgebreid aanbod films en series die Disney+ aanbiedt. In het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland kunnen ze onder een dekentje kruipen en series bingewatchen vanaf 24 maart 2020.

Wanneer kunnen wij Disney+ in ons landje verwachten? De exacte datum weten we nog niet maar hij komt er sowieso nog voor Halloween, je kunt dus zeker nog inspiratie opdoen voor je kostuum. De streamingdienst die naast alle Disney klassiekers ook nieuwe series van Marvel, Star Wars en National Geographic zal uitbrengen heeft dat dinsdag aangekondigd. De dienst zal slechts €6.99 per maand of €69.99 per jaar kosten.

In het aanbod van Disney+ zit onder andere: de Star Wars films, de volledige Marvel saga, de High School Musical, The Incredibles, Toy Story, Monster Inc.,Togo, Loki, etc. Wat is jouw favoriet?

Kan jij niet wachten om mee te gaan op avonturen met The Mandalorian of om opnieuw te genieten van de streken van Lizzie McGuire? Of kijk jij vooral uit naar het eindeloos herbekijken van Assepoester? Bekijk dan alvast onderstaande video, die laat zien of jouw favoriete serie erbij zit en wat er nog allemaal op de streamingdienst zal verschijnen.