Bye bye FastPass, welkom Disney Premier Access!

Premier Access

Sinds vorige week is er officieel een nieuw systeem om de lange rijen van de meest populaire attracties te skippen. Waar je voordien een FastPass-ticketje ging halen aan de attracties zelf, kan dit nu volledig online via de Disneyland Parijs app. Voorbereid aan je bezoek beginnen? Wij geven je alle info!

Als je een fervente Disney-bezoeker bent, weet je dat aanschuiven bij je favoriete attracties deel uitmaakt van je dag. Maar wat als je die lange wachtrijen nu gewoon kan overslaan? Met Disney Premier Access krijg je toegang tot de fastlane van de populairste attracties en kan je zo sneller genieten van de rest van jouw bezoek.

Om Premier Access te krijgen, heb je de officiële Disneyland Paris app nodig. Je koppelt je toegangsticket, je pas of verblijf aan de app en let’s go! Op de app kies je de attracties waar je sneller toegang tot wil en met hoeveel mensen. Afhankelijk van de beschikbaarheid krijg jij een tijdslot aangeboden en kan je na betaling ten volle genieten van jouw gekozen attractie. Je kan tot 3x dezelfde attractie boeken per dag. Meer dan genoeg plezier dus!

Disney Premier Access kan je gebruiken op de populairste ritjes. Denk maar aan Big Thunder Mountain, Peter Pan’s Flight, Ratatouille: The Adventure, Buzz Lightyear Laser Blast, Star Wars Hyperspace Mountain, Star Tours: The Adventures Continue, The Twilight Zone Tower of Terrorᵀᴹ en Autopia®.

Heb je de officiële Disneyland Paris app nog niet gedownload, dan doe je dit best voor je bezoek. Niet alleen om je tickets er aan te koppelen, maar ook om je bezoek goed voor te bereiden. Zo kan je alvast reservaties maken voor jouw favoriete restaurant, krijg je real-time wachttijden te zien en alle informatie de je nodig hebt voor je bezoek!

Nog meer vragen? Bekijk de FAQ van Disneyland of neem contact op met een van de experts. Weet jij al voor welke attracties jij Premier Access gaat gebruiken?