De Quarantaine overleven als Disneyfan

We zien het licht aan het einde van de tunnel naderen, de eerste versoepelingen van de lockdown komen eraan. Toch zal het nog enkele weken duren voor we ons normale leven kunnen hervatten. Daarbij hoort jammer genoeg ook reizen, waaronder naar Disneyland Paris. Dat zit er de komende maanden jammer genoeg niet in. Nog even wachten op de prachtige parades en adembenemende attracties dus. Geen zorgen, wij hebben enkele tips verzameld waardoor jij en je kleintjes van je huis ‘De gelukkigste plek ter wereld’ kunnen maken.

Knutselen

Het doet je dochter of zoontje niet enkel denken aan Disney, het houdt hen ook nog eens een tijdje bezig. Geen inspiratie? Wij helpen je! Print enkele ‘Disney silhouette foto’s’ af van Google. Knip ze voorzichtig uit en laat je kindje ze plakken aan de binnenkant van haar lampenkapje. Als hij of zij ‘s avonds dan het licht aansteekt, verschijnt het prachtige Disney kasteel, Spiderman, Mickey Mouse of Olaf op de muren. Voor ons klinkt dat misschien simpel, maar voor een kindje lijkt het wel magisch! Dat is dus al een stapje dichter bij het ultieme Disney gevoel.

Puzzelen

Heb jij het even druk en wil je je kindje aan het werk zetten maar heb je geen idee hoe? Probeer puzzelen, het is niet enkel plezierig maar door met kleuren en vormen te oefenen, train je ook je kind zijn of haar hersenen. Natuurlijk is er geen puzzel beter dan een Disney Puzzel, en die kan je snel en goedkoop vinden! 

Films herbekijken

Enkele weken binnen zitten is natuurlijk niet leuk, toch is er een klein lichtpuntje: filmmarathons. Er is geen beter moment dan nu om al je favoriete Disney films opnieuw te bekijken. In de bui voor humor? Bekijk Finding Dory. In de bui voor romantiek? Bekijk Tangled. Toch iets meer in in actie? The Avengers! Tientallen dagen binnen zitten wordt dus tientallen prachtige Disney films bekijken.

Tekenen

Wil je echte Disney prinsessen leren tekenen? Of misschien is Woody van Toy Story wel je favoriete personage. Je kan ze allemaal leren tekenen door de gratis tekenlessen op het Youtube kanaal van Disney. De originele kunstenaars die verantwoordelijk zijn voor de vele hilarische personages staan jouw dus bij tijdens je tekenlessen. Kan je niet wachten om te beginnen? In onderstaande video kan je alvast je kans wagen met Olaf van Frozen!

Hilarische Youtube video

Alle bovenstaande activiteiten een kans gegeven en toch nog afleiding nodig? Bekijk dan onderstaande hilarische video. Youtuber Kurt Tocci brengt de bekendste liedjes in een nieuw jasje. Namelijk dat van deze quarantaine. Het is niet enkel grappig, je kan er ook nog wat van bijleren!