Disney brengt een nieuwe collectie bruidsjurken uit

Herinner je je nog toen je klein was en besefte dat je geen Disney Prinses was? Het verdriet dat volgde na dat besef en het gevoel dat sprookjes niet langer echt bestonden? Treur niet langer want Disney heeft zonet een collectie Prinses bruidsjurken uitgebracht.
De organisatie wilt dat elke meisje zich vanaf nu zo mooi als Ariël of Belle kan voelen tijdens haar belangrijke dag.

Misschien waren jullie nog niet op de hoogte maar Disney heeft ook een heuse trouwafdeling. Zo kun je niet enkel het park bezoeken, je kan er ook in trouwen! Nu zet Disney nog een stapje verder in de huwelijksrichting en hebben ze samen met Kleinfeld prachtige bruidsjurken ontworpen. Op Instagram hebben ze al enkele beelden vrijgegeven van de collectie en de jurken in stijl van Ariël, Belle en Tiana zien er alvast adembenemend uit.

Disney belooft ook nog jurken uit te brengen in stijl van Sneeuwwitje, Doornroosje, Rapunzel, Pocahontas, Jasmijn en uiteraard Assepoester. De prijzen zullen liggen tussen € 1200 en € 2500. Je hoeft dus zeker geen magisch kasteel te bezitten om deze prachtige jurken te kopen. Momenteel worden de jurken jammer genoeg enkel verkocht in Noord-Amerika, maar Disney werkt eraan om ze beschikbaar te maken in meerdere landen.

Sowieso de perfecte manier om aan je happy ever after te beginnen.

Belle Disney Jurk
Ariel Disney Jurk
Tiana Disney Jurk