Disney opent binnenkort Star Wars-gebied

star wars gebiedHet is Star Wars Day en we hebben groot nieuws voor alle fantasy fans! Eind augustus zal er in Disneyland Anaheim en Disney World Orlando een Star Wars gebied geopend worden dat recht uit de film lijkt te komen. Geweldig voor wie aan de films alleen niet genoeg had en volledig wil opgeslorpt worden in het unieke universum van Star Wars!

Het Star Wars gebied, compleet met rotsformaties, nieuwe attracties, ruimteschepen en gebouwen, heeft Disney ruim een miljard euro gekost. Dat alles om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen van de planeet uit de film. Het gebied wordt gedoopt ‘Star Wars: Galaxy’s Edge’. In deze nieuwe zone zal je niet allleen kunnen genieten van geweldige decors. Er zijn ook nieuwe attracties, waaronder de Millenium Falcon, waar je zelf een ruimteschip kan besturen.

En het wordt nog beter. In het park zal je alcoholische dranken kunnen krijgen. Dat is de eerste keer dat dit mogelijk is in een Disney park! Wat denk je, ga jij het Star Wars universum ontdekken in één van de parken in de Verenigde Staten of wacht je liever tot ze in Disneyland Parijs ook zo’n gebied bouwen?