Disneyland Parijs bouwt een gigantisch Frozen-land

Het is maar nog enkele maanden geleden dat we de prachtige Disney film Frozen 2 hebben mogen bewonderen in de bioscoop. Toch kunnen we alweer beginnen aftellen naar een nieuw Frozen gebeuren. Disneyland Parijs is op dit moment namelijk bezig met het bouwen van een gloednieuw Frozen-land.

Disney publiceerde enkele dagen gelden de grondplannen van het nieuwe deel van het park, ook concept art werd vrijgegeven waarvan je een idee krijgt hoe het FRozen land er precies uit zal zien. We kunnen alvast indrukwekkende ijsbergen en pittoreske huisjes waarnemen. Van de gezellige straatjes in Arendelle tot het majestueuze paleis van Elsa: alles wat je ooit in het echt wilt zien uit Frozen is aanwezig. Natuurlijk kunnen we ook de figuurtjes niet vergeten. Anna, Elsa, Kristoff en natuurlijk Olaf zullen elke dag aanwezig zijn het adembenemende park.

Klinkt dat nog niet indrukwekkend genoeg? Zet je dan maar schrap voor de liveshows die er te zien zullen zijn op het gigantische meer die aan het Frozenland zal liggen. Het park zal normaal gezien klaar zijn in het jaar 2023. Nog drie kleine jaartjes wachten tot je in de sneeuw kunt spelen met Olaf en Sven dus. In de tussentijd kun je alvast genieten van de onderstaande grondplannen en de tekeningen die Disney heeft vrijgegeven

Dinsleyland Parijs

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs