Disneyland Parijs plant te verdubbelen tegen 2030

 

Tegen 2030 zou er een derde park bijgebouwd moeten worden in Disneyland Parijs, grenzend aan de huidige twee parken. The Walt Disney Company wil dit doen om de gasten meer te verspreiden over de parken, waardoor de drukte zal afnemen en je dus minder lang zal moeten aanschuiven aan je favoriete en nieuwe attracties.

Het thema van dit nieuwe park is momenteel nog een groot geheim. De designers zijn volop bezig aan de ontwerpen en zouden pas in 2027 alles bekend maken voor het grote publiek.

Bij dat derde park zullen ook nieuwe hotelkamers voorzien moeten worden voor al die extra gasten. Er zal een nieuw hotel gebouwd worden tussen het derde park en Disney’s bestaande Sequoia Lodge. Het zou om een budgethotel gaan, waar je iets goedkoper kan overnachten dan in het beroemde Disney hotel.

Wanneer de grootste werken gebeurd zijn, zal de locatie tussen 2027 en 2030 verder uitgebreid worden in Disney-thema met verschillende gebouwen waar evenementen georganiseerd kunnen worden. Iets om naar uit te kijken!

derde Disney park