Disneyland Paris is op zoek naar prinsen en prinsessen

disney auditiesDeze zomer kan jij prinses of prins spelen in Disneyland Paris! Het pretpark zoekt namelijk kandidaten om verkleed in kostuum bezoekers te animeren. Ga jij auditie doen?

Je kan op 8 juni in Dublin en op 19 juni in Rome meedingen voor de rol van prins of prinses in Disneyland Paris. Je zal niet alleen in het park rondlopen als animator maar ook in (dans)parades optreden. Daarom zoekt Disney mensen die graag en goed dansen.

Als je voor de rol van prins gaat moet je tussen 178 en 191 cm groot zijn. Als prinses moet je tussen 160 en 173 cm meten. Bovendien moet je een energiek en enthousiast karakter hebben, want je zal de hele dag door mensen moeten animeren.

Schrijf jij je in? Deze job is ideaal voor mensen die zoeken naar een tijdelijke job, bijvoorbeeld pas afgestudeerden. Eens geselecteerd krijg je een voltijds contract voor een periode van minimum 3 maanden. De periode kan besproken worden. Wat denk je, zie jij jezelf wel volledig opgaan in de rol van charmante prins of prinses? Aarzel dan niet en schrijf je in voor de audities!