Phantom Manor

phantom manor

Phantom Manor is een vervallen landhuis vol met geesten, inclusief een griezelige tuin en een begraafplaats.

Via een groot, vervallen hek wandel je naar de voordeur van het huis. Eenmaal binnen kom je in een donkere kamer terecht waar schilderijen bewegen en spiegels buigen. Wanneer je in de angstauto zit, val je van de ene bloedstollende gebeurtenis in de andere terwijl de stem van de geest je begeleidt.

Phantom Manor is geen typisch spookhuis met hier en daar een skelet dat uit de kast vliegt, maar een huis met een echt verhaal waarbij elke scène iets griezeligs heeft.

Toen Henry Ravenswood in 1850 goud vond in Thunder Mesa, liet hij een groot landhuis bouwen op een heuvel. Jarenlang leidde hij hier een gelukkig leven samen met zijn gezin.

Op een dag verloofde zijn dochter zich met een mijnwerker. Henry ging hier niet mee akkoord en probeerde er alles aan te doen om te voorkomen dat het koppel zou trouwen. Maar toen werd het landhuis getroffen door een aardbeving waarbij Henry en zijn vrouw om het leven kwamen.

Kort daarna zou Henry’s dochter gaan trouwen, maar haar aanstaande kwam nooit opdagen en liet haar alleen achter in de balzaal van het huis.

Uren, dagen, maanden en zelfs jaren gingen voorbij zonder dat ze ooit haar bruidsjurk heeft uitgetrokken noch haar bruidsboeket heeft losgelaten. Doelloos zwierf ze door het grote, lege huis in de hoop dat haar geliefde ooit zou terugkeren. Terwijl ze treurige liefdesliedjes zong, werd ze geplaagd door een boze geest die haar overal volgde.

Deze attractie is niet aan te raden voor kleine kinderen. Zodra je het huis binnenstapt is alles donker en tijdens de rit kom je een aantal enge figuren tegen.

Waar: Frontierland – Geen minimumlengte vereist

...