Er komen dan toch geen Disney vluchten

disney vluchtenEen tijdje geleden deed er een gerucht de ronde dat er Disney hun eigen vluchten zou starten. Weliswaar in de Verenigde Staten, maar we hoopten er natuurlijk op dat dit ook in Europa zou gebeuren. Niets is minder waar, toch geven we je graag mee hoe de vluchten er volgens de roddels hadden uitgezien.

Ten eerste zou ieder stoeltje voorzien worden met Disney +, dit is de nieuwe streaming dienst van Disney. Dit zou betekenen dat je tijdens je vlucht kan genieten van alle nieuwste Disney films. Hoe geweldig zou dit geweest zijn?

Ook zouden er Disney liedjes uit de luidsprekers komen waardoor je kan meezingen en al helemaal in de Disney sfeer terecht komt. Aan de deuren zouden Disney karakters je bij het binnenkomen en buitengaan begroeten. De vlucht zou al even magisch zijn geweest als de parken zelf, want je vliegt in een volledig Marvel- of prinsessen thema.

Ook zouden de prijzen niet te hoog liggen wegens de competitie van andere luchtvaartmaatschappijen. En als je in een Disney resort had verbleven, mocht je een eerste tas gratis laten inchecken. Verder zouden er aan boord snacks aanwezig zijn zoals Mickey Premium ijsjes en lekker zoete churros.

Helaas komen deze magische vluchten er niet volgens Disney, maar dit betekent niet dat we ervan mogen dromen. En heel misschien leveren roddels zoals deze wel voor inspiratie?