Geen plaats meer voor Café Mickey in het vernieuwde Disney Village

Disney Village
Eind 2022 is het dan zover, het geliefde Disney Village krijgt een magische metamorfose. Disney Village, gelegen tussen de Disney Parken en Disney Hotels, is dé plek voor jong en oud. Het bruisende entertainmentcentrum vormt een heuse vakantie op zich. Hier vind je voor ieder wat wils en dat zelfs tot in de kleine uurtjes. De huidige look and feel maakt plaats voor een nieuw toverachtig ontwerp dat tijdloos en nog gezinsvriendelijker wordt. Je leest er hier alles over.

Wonderland aan het water

Disney Village – bestaande uit één lange straat met vertakkingen – is een plek vol met boetiekjes en winkels. Hier kun jij als Disney fan je hart ophalen aan alle bijzondere souvenirs en merchandise. Verspreid over het dorp vind je er thema restaurants en bars, waar je tot laat kunt genieten van een ruime keus aan gerechten. Als je zin hebt in een film, kun je een kijkje nemen in Gaumont Cinemas. Het bruisende entertainment complex wordt omgetoverd tot een gezellig dorp aan het water met park en promenade. Ook worden de looppaden verbeterd en krijgen de gebouwen gloednieuwe gevels. De terrassen en patio’s krijgen samen een nieuw weelderig landschap met veel groen. Disneyland Parijs is enthousiast om deze veranderingen naar Disney Village te brengen. Ze hopen met dit iconische en tijdloze concept een nieuwe generatie gasten aan te spreken.

Café Mickey maakt ruimte voor Rosalie


RosalieDe eerste stap van deze transformatie wordt de Rosalie, de eigentijdse Franse brasserie. De gerenommeerde brasseries van Groupe Bertrand komen in de plaats van het huidige restaurant Café Mickey. Het wordt de perfecte plek voor gasten die zoeken naar Franse smaken. Het restaurant krijgt 500 zitplekken verdeeld over twee verdiepingen en een terras aan de zijde van Lake Disney. Bovendien krijgt de brasserie een andere take-away naast de hoofdingang. Daar zal je de beste authentieke Franse hapjes zoals gebak, sandwiches en salade kunnen afhalen.

Verder zouden de grote witte tenten plaatsmaken voor een conventiecentrum. Tevens wordt er gekeken naar de mogelijkheid van een nieuw hotel, dat een toevoeging wordt aan de zeven al bestaande hotels.