Goed nieuws voor de Marvel fans

Ben jij een echte Marvel fan geboeid door superhelden en science marvelfiction? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Ben je geen fan maar hou je wel van pretparken en Disney? Dan hebben we nog steeds goed nieuws.

Disney heeft bevestigd dat er een ‘Marvelland’ aan zit te komen in Disneyland California en Disneyland Paris. Dit staat gepland in de agenda voor 2020. Avengers Campus werd voor het eerst besproken in de officiële Disney meetings, D23, in 2017. Dit jaar kwamen er pas meerdere details aan bod.

De nieuwe attracties zullen jouw inbreng nodig hebben. Scot Drake van Walt Disney communiceerde namelijk dat het thema in lijn zal zijn met een Avengers campussen, die op zoek zijn naar de volgende generatie superhelden. Waar beter de nieuwe generatie superhelden vinden dan in Disneyland?

Spiderman zal op zoek gaan naar companen. In de allereerste attractie met Spider-Man thema, zal je jezelf moeten bewijzen door spinnen te vangen. Er zijn namelijk spinnen die het Webslinger-voertuig waar je je in bevindt willen veroveren. 
Ook Doctor Strange fans zullen zich in Californië kunnen vermaken in de ruïnes van een mysterieus Sanctum.

Verder zal je de mogelijkheid hebben om kennis te maken met je favoriete Marvel karakters waaronder Pym, Black Widow, Star-Lord, Gamora, Groot, Black Panther, the Dora Milaje, Thor, and Loki.