Gratis marshmallows barbecuepakket in je Disney hotel

marshmallowsDisneyland hoeft niet alleen maar over prinsjes en prinsesjes te gaan. Je kan ook je innerlijke avonturier loslaten en dat zowel in het park als erbuiten. Bij de Davy Crockett Ranch kan je overnachten in een blokhut midden in de natuur. Even op krachten komen na een dagje park doe je het best met een barbecue op je eigen terras. Maar de ervaring is pas compleet wanneer je marshmallows kan roosteren boven het vuur. Daarom krijg je nu bij je overnachting een gratis marshmallow barbecuepakket!

Marshmallow barbecuepakket

Bij je verblijf krijg je een uniek marshmallow barbecuepakket. Dit bestaat uit houtskool voor het vuur, lucifers, marshmallows, een unieke schort en een Disneyland Parijs tas. Geniet na van je drukke parkbezoek met een vuurtje op het terras, terwijl je de marshmallows roostert.

Faciliteiten

Elke blokhut heeft plek voor maximaal 6 personen. Je kan hier dus volledig tot rust komen met de hele familie. Je kan al je eten klaarmaken in je eigen keukentje en hebt zelfs een barbecue ter beschikking op je terras.

Geniet na of voor je parkbezoek van een verfrissende duik in het overdekte zwembad met glijbaan, waterval, rivier of hottub. Ben je geïnspireerd geraakt door de wildernis om je heen, dan wil je vast je innerlijke Tarzan loslaten in het klimbos!

En het beste van al: honden zijn hier gewoon welkom. Neem je trouwe viervoeter mee voor extra veel magie. Wanneer je het park bezoekt kan je jouw eigen Pluto achterlaten in de kennel van het Park of kan je een hondenkooi lenen bij de receptie!

En omdat je verblijft in een officieel Disney hotel, krijg je ook Extra Magic Time. Daarmee mag je het park al binnen voor het officieel geopend wordt!

Geen shuttlebus

Davy Crockett Ranch is niet bereikbaar met de shuttlebus die tussen het park en de Disney verblijven rijdt. Je hebt dus echt wel je eigen vervoer nodig en dat maakt het des te exclusiever! Je krijgt je eigen parking bij je blokhut en wat is er beter dan parkeren voor de deur?

* Het marshmallow barbecue arrangement is enkel geldig op weekdagen in september op boekingen gemaakt vóór 22 juli. Bezoek voor meer informatie onderstaande pagina.