Halloween Festival in Disneyland Parijs

disney halloweenHeb jij zin om samen met de hele familie te griezelen dit jaar? Dan moet je in Disneyland Parijs zijn! Vier het meest spook-tactulaire seizoen tijdens het Disney’s Halloween Festival van 28 september t.e.m. 3 november 2019! 

Tijdens het Disney’s Halloween Festival geniet je van griezelig leuk entertainment met speciale decoratie, een prachtige Halloween parade, meet & greets met de slechteriken en Disney figuren in hun mooiste halloween outfits. Dit najaar wordt Disneyland Parijs extra griezelig! 

Voor deze magische gelegenheid zal het Disneyland Park omgetoverd worden in een volledig herfstthema met grote pompoenen en andere speciale oranje decoratie. Je zal er vriendelijke spookjes tegenkomen en pompoenmannen en -vrouwen waarmee je kan poseren op de foto. De fonteinen van het kasteel zullen bewegen op de leuke deunen van Halloween muziek. 

Het park zal gevuld zijn met je favoriete Disney figuren in hun mooiste Halloween outfits. Je zal er Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas tegenkomen. Ook De Disney schurken zoals Jafar, Captain Hook, The Old Hag, The Queen of Hearts, Dr. Facilier en uiteraard Maleficent zullen van de partij zijn. 

Herfst parades, prachtige shows en onvergetelijke lichtshows om de dag af te sluiten … Kortom het is echt de moeite om deze Halloween periode eens een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs! Boek dus snel je verblijf.