Met de trein naar Disneyland Parijs

trein disneyland parijsMet de zomervakantie in het vooruitzicht wordt het tijd om een leuk uitje met de kids te plannen. Er is natuurlijk niets magischer dan een weekendje Disneyland Parijs! Maar dan rest de vraag nog hoe je in Parijs geraakt.

De auto is een optie, maar dan loop je wel de kans om uren in een file terecht te komen. Want als je dacht dat het druk was om naar Brussel te rijden, ben je nog nooit in Parijs geweest. Laat die stress achterwege en maak gebruik van de trein! Je verkleint er niet enkel je ecologische voetafdruk mee, je beleeft ook nog eens een fijne tijd met het hele gezin.

Door met de trein naar Disneyland Parijs te gaan ben je in een mum van tijd op je bestemming. Je reist vanuit België met 320 kilometer per uur naar Parijs. Boek je Thalys treintickets via OUi en geniet van een comfortabele rit naar Disneyland.

Als je 3 maanden van te voren boekt, beginnen de ticketprijzen al vanaf € 19. Bovendien profiteer je altijd van stopcontacten bij je plaats en gratis wifi. Je kan onderweg dus gewoon gezellig een leuke Disney film bekijken, een goed begin van een magisch weekend!