Met deze actie hoef je niet aan te schuiven bij Disneyland Parijs!

Euro Disney

Nu Frozen bijna weer uit de cinemazalen is en we momenteel niet meer kunnen genieten van de dappere Elsa of hilarische Olaf moeten we onze Disney-kick ergens anders halen. Waar beter dan Disneyland Parijs? Zie je het niet zitten om uren wachten tot je eindelijk binnen mag in het Magische Koninkrijk? Geen zorgen! Lees snel verder om erachter te komen hoe jij niet enkel Disneyland Parijs, maar ook het Walt Disney Park snel verovert met deze fantastische actie. 

 

We geven toe, deze actie lijkt wel te goed om waar te zijn. Toch is het geen Disney sprookje! Via Tiqets kun je voor slechts €51 genieten van beide parken en de rijen voor de kassa’s overslaan. Plan jouw uitstap naar het Magische koninkrijk vóór 31 maart en geniet volop van de 50 attracties die het pretpark te bieden heeft. Ontdek de keuken van Ratatouille of gil keiluid op de Star Wars Hyperspace Mountain. 

 

En vergeet zeker de prachtige liveshows niet! Voel je een echte jedi terwijl je toekijkt hoe Kylo Ren de galaxie verovert. Bezoek de legendarische Millennium Falcon waar Chewbacca je opleidt tot een echte space-piloot. Het is natuurlijk ook winter, dus wie anders dan Anna en Elsa zijn aanwezig in het park? Ontdek haar ijsmagie van dichtbij tijdens één van de spetterende liveshows! 

 

En wat moet je doen om deze magische dag mee te maken? Heel simpel! Koop nu je ticket via Tiqets voor €51. Hou de tickets klaar op je smartphone bij het binnengaan van het park en geniet van jouw dag als Disney prins of prinses.