Nieuwe Dumbo film in de zalen

dumbo nieuwe filmGoed nieuws voor alle Disney filmliefhebbers! Tim Burton heeft namelijk een klassieker uit 1941 in een nieuw jasje gegoten. Dumbo het vliegende olifantje is weer helemaal terug en zal bij iedereen een gevoelige snaar weten te raken.

In deze nieuwe versie zal circuseigenaar Max Medici (Danny DeVito) voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrel) en zijn twee kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) inhuren om te zorgen voor Dumbo, een baby olifantje dat geboren is met heel grote oren. Wanneer de familie ontdekt dat Dumbo een speciale gave heeft, wordt Dumbo snel de ster van de show. Het circus maak een grote comeback en dit blijft niet onopgemerkt. Duistere geheimen zullen ontrafeld worden en als jij wilt weten hoe dit afloopt haast je dan naar de bioscoop! Deze prachtige film zal jong en oud ontroeren.

Nu Disney bezig is met het omzetten van zijn animatiefilms naar live action-versies, vraag je je misschien af wat een live action verfilming toevoegt. Deze remake van Dumbo mag dan wel op hetzelfde kinderboek zijn gebaseerd, toch zal je merken dat Tim Burton er zijn eigen draai aan wist te geven! Ga jij kijken?