Nieuwe info over Disneyland Parijs uitbreidingen

Disney uitbreidingIn februari kondigde The Walt Disney Company een uitbreidingsplan aan voor Disneyland Parijs dat meerdere jaren zou duren en 2 miljard euro kost. De grootste werken gebeuren in het Walt Disney Studios Park, waar drie nieuwe zone’s worden toegevoegd met de thema’s Marvel, Star Wars en Frozen.

Het park opende in 1992. Dit nieuwe plan is een van de grootste projecten in Disneyland sinds de opening. Ondertussen kan je al op bezoek in het Park zelf en de Studios en kan je slapen in een van de 7 Disney hotels. Pret gegarandeerd in de 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants!

Wilson heeft nu aangekondigd dat er twee attracties bij zullen komen in het Marvel-gedeelte met focus op de Avengers. Er werd ook al bekend gemaakt dat de Rock ‘n’ Roller Coaster wordt omgebouwd tot een attractie gebaseerd op Iron Man.

Het Frozen-gebied wordt een replica van het fictieve koninkrijk Arendelle. Over Star Wars liet de vice-president nog niets vallen. Dat thema zit nog in de ontwerpfase en het zal dus nog even duren alvorens we daar meer over weten. In het midden van het Studios Park wordt er een gigantisch meer aangelegd, waarop en waarrond spectaculaire shows gehouden zullen worden.

In 2025 zouden alle plannen af moeten zijn en kan jij alle nieuwe attracties en themaparken gaan uitproberen!