Nieuwe interactieve attractie rond Spider-Man in Disneyland Parijs

spiderman disneyDisneyland Parijs heeft goed nieuws voor alle Spider-Man-fans! Er zal een nieuwe interactieve attractie komen met Spider-Man in de hoofdrol. De attractie zal gebouwd worden met speciale technieken en effecten zodat bezoekers kunnen ervaren hoe het voelt om zelf superkrachten te hebben.  

Jammer genoeg zal je nog iets langer dan vijf jaar moeten wachten voor de attractie er staat. Tegen 2025 zal het hele Walt Disney Studios Park er dan ook helemaal anders uitzien. Behalve de Spider-Man-attractie in het Marvel-gedeelte, zullen er ook nieuwe attracties komen in het Frozen- en Star Wars-gedeelte.

Het is geen toeval dat het nieuws over de nieuwe Spider-Man-attractie nu al naar buiten kwam. Momenteel is het Marvel Superhelden Seizoen namelijk bezig in het pretpark. Je kan daar tot en met 16 juni je lievelings Marvel-superhelden bekijken.

Ook krijg je de kans te dansen op de beste liedjes uit Guardians of the Galaxy, met voor het eerst ook het boomachtige wezen “Groot”. Je kan je helemaal transformeren in een superheld dankzij Heroic Face Paint en bovendien krijg je de kans Spider-Man en Captain America te ontmoeten!

Als je dus niet kan wachten tot 2025 om naar Disneyland te gaan, dan kan je nu al genieten van het Marvel Superhelden Seizoen.