Ontdek het nieuwe Marvel hotel

marvel
Het befaamde Disney’s Hotel New York is sinds 2,5 jaar sluiting eindelijk weer open en dat met een enorme upgrade: het eerste Marvel hotel ter wereld. Hotel New York was de perfecte locatie bij uitstek om volledig om te toveren naar een Marvel-geïnspireerd meesterwerk.

Waan je als een echte superheld en ontspan in dit volledig vernieuwde viersterrenhotel. Bewonder de coolste MARVEL kunstcollectie ter wereld, slaap als Tony Stark in een chique flat in Manhattan en geniet van tal van exclusieve voordelen. Ben jij klaar om Hotel New York – The Art of Marvel in Disneyland Parijs te ontdekken?
 

Maak je eigen strip in de Design Studio

Even een pauze nodig van de drukte van het park? Kom lekker ontspannen in de Marvel Design Studio en leer hoe jij je eigen superheld tot leven brengt op papier. Perfect om met de hele familie even te ontspannen of om je innerlijke creatieveling los te laten. Welke superheld ga jij tekenen?

 

Exclusieve foto’s in het Super Hero Station

Krijg de kans om exclusieve foto’s te nemen met jouw favoriete superhelden. In het hotel vind je namelijk verschillende fotostudio’s waar jij je in een echte Marvel film waant. Knipper met je ogen en voor je het weet zit je in films als Guardians of the Galaxy, Captain Marvel, Iron Man en Ant-Man tot The Avengers, Thor, SpiderMan en Doctor Strange. 

 

Nog nooit eerder geziene kunst

Het hotel is niet alleen het eerste Marvel hotel ter wereld, maar bewaart ook de grootste collectie aan Marvel-kunst. Met meer dan 350 tentoongestelde items, waaronder 50 exclusieve, is dit een echte primeur. Van strip covers, posters en illustraties tot originele schetsen en veel meer! Bewonder nog nooit geziene kunst van 110 internationale kunstenaars doorheen het hele hotel.

 

Train als een echte Avenger

Klaar om de slechterik te verslaan of wil je toch nog even trainen? Dan kun je binnen terecht in de Metro Health Club of buiten in de Hero Training Zone. 24 uur per dag geopend, dus geen excuus om de vijand niet aan te kunnen. Wil je toch liever je spieren op een meer ontspannende manier trainen? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad Metro Pool vooraleer je je waagt aan een nieuw duel.

Begint het bij jou ook al te kriebelen? Ontdek deze en tal van andere exclusieve voordelen in het vernieuwde New York Hotel – The Art of Marvel.