Probeer 30 dagen gratis Amazon Prime

amazon prime video gratis

Je kan helaas niet naar Disneyland Paris gaan en er zit letterlijk niets anders op dan thuis te zitten. Maar ook dat kan leuk zijn! Dankzij Amazon Prime krijg je namelijk 30 dagen een gratis proefabonnement om de leukste films en series te bekijken! Na de gratis proefperiode betaal je voor je abonnement slechts € 2,99 per maand, tenzij je je gratis proefabonnement voor het einde van deze periode opzegt. Maar wat zijn de voordelen van Amazon Prime?

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een lidmaatschap waarbij abonnees betalen voor enkele extraatjes. In ruil voor een vaste, maandelijkse som krijg je toegang tot een heleboel Amazon-diensten en kan je onbeperkt genieten van een snelle en gratis levering. Je krijgt niet enkel toegang tot films, series, games, maar ook Twitch Prime en Amazon Foto’s.

Prime-verzending

Heb je een Prime-abonnement, dan krijg je onbeperkt gratis bezorging bij het bedrijf. Dus geen verzendingskosten meer! Die extra snelle en gratis levering geldt wel enkel voor Prime-producten. Die artikelen herken je aan het Prime-logo. Maar dit hoeft je beslissing niet te beperken, er staan namelijk meer dan twee miljoen Prime-producten online.

Prime Video

Om het simpel te zeggen: Prime Video is de Netflix van Amazon, maar dan heel wat goedkoper. Prime-leden hebben toegang tot de Amazon Originals. Dit zijn series en films geproduceerd door Amazons eigen studio, waaronder Jack Ryan en Fleabag. Verder lijkt Amazon flink te investeren in andere goede films en series. Bovendien zijn recentelijk titels als Harry Potter en Annabelle Comes Home toegevoegd. Het aanbod bestaat vooral uit Engelstalige titels, maar ook Nederlandse ondertiteling is sterk uitgebreid.

Prime Twitch

Twitch is een gaming site die gericht is op het streamen van computerspellen. Het is een platform waarop gamers zelf een soort live uitzending doen van wat ze spelen. Je ziet als kijker zowel de game als de speler. Verder is er ook een chat waar je kan communiceren met andere kijkers. Amazon Prime-leden krijgen elke maand gratis games via Twitch en bovendien profiteren ze van exclusieve ledenkorting op nieuw uitgekomen en voorbestelde videogames. Daarnaast kan je met Twitch ook reclamevrij kijken en ontvang je een maandabonnement bij Twitch waarmee je je favoriete streamer kunt steunen.

Prime Photos

Prime Photos is een minder bekend voordeel van het Amazon-lidmaatschap. Je kan er al je foto’s en video’s van je telefoon organiseren en back-up van maken. Vervolgens kan je het ook delen met andere apparaten. Door gebruik te maken van Amazon Photos kan je dus een ongelimiteerde hoeveelheid aan full-resolution foto’s opslaan in de cloud.

Geniet nu 30 dagen van al deze voordelen dankzij het gratis proefabonnement van Amazon!