Trailer live-action film Mulan nu beschikbaar!

Ken je Mulan nog? Al sinds 1998 waren we helemaal in de ban van Mulan en haar draakje Mushu.

Deze prachtige Disney tekenfilm heeft vele harten veroverd. Niet alleen kinderharten, maar die van groot en klein. Na Disneys live-action remakes van Aladdin en de leeuwenkoning werd het tijd voor Mulan. Deze prachtige film konden ze zeker niet vergeten.

De film beloofd nog meer harten te veroveren dan ooit tevoren! Iedereen, jong en oud kent de iconische film, Mulan vermoedelijk wel. De vernieuwde film, die werd bevestigd in 2017 werd geregisseerd door Niki Caro en geproduceerd door Walt Disney.

De verhaallijn van dit muzikale drama boordevol spectaculaire locaties blijft dezelfde. Mulan gaat over het Chinese decreet dat één man per gezin in het chinese leger het land dient te verdedigen. Mulan neemt de plaats van haar vader over en doet zich voor als man genaamd Hua Jun. In de spannende film wordt ze op allerlei vlakken getest en tot het uiterste gedreven.

Het beloofd een topfilm te worden. Kan je niet meer wachten? Bekijk dan hier alvast de nieuwe trailer en laat je overvallen door een kippenvelmoment. Verder moet je nog heel even geduld hebben. De film zal worden gelanceerd in de cinema op 27 Maart 2020. Aftellen geblazen.