Vier het vuurwerkfestival in Disneyland Parijs

disneyvuurwerk

Ken je OAD al? Deze reiswebsite biedt fantastische trips naar Disneyland Paris aan. Want geef toe, wie houdt er nu niet van een wonderbaarlijke reis naar het pretpark? Of je nu vijf of 80 jaar bent, iedereen is verzekerd van plezier!

Geniet er van de magische droomkastelen, prachtige hotels, avontuurlijke attracties en niet te vergeten ontmoetingen met je favoriete Disneyhelden: Zeg hallo tegen Mickey en Minnie Mouse! Nog leuker is het als je zo’n fantastische trip met hoge kortingen kan doen! En daar helpt OAD jou bij.

Hou je van vuurwerk? Dan is Disney’s magische vuurwerk festival op 3,5 of 7 november zeker iets voor jou. Geniet van een 3-daags arrangement in Disneyland Paris en beleef twee spectaculaire avonden vol vuurwerk en special effects.

De eerste avond word je in de watten gelegd met een avondshow: Disney Illuminations. Zoals de titel al een beetje verklapt, mag je je verwachten aan een show vol lichtjes, kleur en magie! Dit alles dankzij adembenemende projecties op het Kasteel van Doornroosje, vuurwerk en lasers

De tweede avond vindt plaats bij Lake Disney. De avondlucht boven dit meer wordt volledig verlicht door een speciaal vuurwerk begeleidt door special effects en bijpassende muziek.

Ben je toch niet echt fan van al dit vuurwerk en de special effects? Dan kan je je zeker en vast amuseren met de meer dan 50 attracties in het leukste pretpark van Europa.

Wat zit er nu allemaal inbegrepen in het 3-daagse arrangement van OAD?

– Verblijf in één van de accommodaties met ontbijt.

– 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken.

– Op de 2e avond spectaculaire vuurwerkshow bij Lake Disney.

Kan jij niet wachten om te genieten van dit magische 3-daagse arrangement in Disneyland Paris? Boek dan snel op OAD!