Animagique Theater

animagique theater

In het Animagique Theater kan je naar de betoverende show van Mickey and the Magician gaan kijken.

Mickey heeft de opdracht gekregen om het atelier van een tovenaar schoon te maken, maar natuurlijk zou hij liever zelf wat toveren. Daarvoor heeft hij echter de hulp nodig van de andere tovenaars.

Alle klassieke Disney figuren komen aan bod in deze show. Zo verschijnt Assepoester op het toneel waarna haar koets te voorschijn komt om haar mee te nemen. Belle en het Beest komen ook op bezoek en dansen rond de kandelaren. Vervolgens komt de Leeuwenkoning op het podium met nog heel wat andere dieren.

En als dat niet genoeg is, ontstaat er ook nog een spetterend feest in Bollywood stijl! Iedereen op het podium begint te dansen, inclusief Mickey Mouse. Tijdens dit deel van de show zijn er adembenemende lichteffecten.

Daarna verschijnen Olaf en Elsa van Frozen op het toneel. Elsa begint live ‘Let it Go’ te zingen waarna een magisch moment ervoor zorgt dat haar kleed op het podium verandert in ijs!

Vervolgens keren we terug naar het atelier van de tovenaar met Mickey. Mickey probeert nu opnieuw om zelf te toveren, maar dat lukt niet. Het atelier valt uit elkaar door Mickey’s gestuntel, maar wanneer de tovenaar opnieuw in zijn atelier komt, heeft hij een toverstaf meegebracht voor Mickey.

Met 1 tik van de toverstaf krijgt Mickey het atelier helemaal in orde. En om dit te vieren komen alle figuren en dansers uit de show samen op het podium onder de tonen van een nieuw themalied!

...