Toy Soldiers Parachute Drop

toy soldiers parachute drop

In de Toy Soldiers Parachute Drop kan je leren parachutespringen. Je maakt een sprong van 25 meter boven een legerbasis vol uitkijktorens en groene speelgoedsoldaatjes.

Op weg naar de attractie word je begroet door een groot speelgoed vliegtuig. Daarna kom je langs de eerste fotolocatie. Hier kan je op de foto waarbij het net lijkt alsof je met een parachute uit een vliegtuig bent gesprongen!

In de wachtrij kom je in een echte militaire sfeer terecht, maar dan wel in speelgoed-stijl. Overal zie je de Army Men waardoor je het gevoel krijgt dat je echt met de soldaatjes op missie gaat.

In de tweede locatie van de wachtrij zit je in een soort van bunker met overal militaire spullen. Hier kom je helemaal in de sfeer door de muziek en de one-liners van de Army Men.

Per parachute kunnen 6 mensen (3 aan 3) plaatsnemen. Met een riem maak je je vast en vervolgens komt er nog een grote parachute-brede beugel voor je te hangen. Daarna is het zover. Off you go!

De parachutes gaan een aantal keren omhoog en omlaag en vlak voor de laatste val, blijf je even boven hangen. Hier heb je een fantastisch uitzicht over de parken en de hotels terwijl je wordt aangemoedigd door de Army Men.

Dit is een leuk attractie voor de hele familie, zowel jong als oud amuseert zich te pletter in de parachutes.

Waar: Toon Studio – Minimumlengte: 81 cm

...