Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith

Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith

Stel je voor: Steve Tyler & Co laten je weten dat je te laat gaat komen op hun concert. Gelukkig zijn de mannen van Aerosmith vriendelijk genoeg om je een lift aan te bieden in een limousine… en wat voor een rit!

Het avontuur begint wanneer je de ‘Tour de Force’ opnamestudio’s betreedt. Je passeert een receptie waar je allerhande gesigneerde gitaren en platen van artiesten kan bewonderen. Vervolgens wandel je door tot opnamestudio ‘C’ waar je de rockgroep Aerosmith de laatste hand ziet leggen aan hun nieuwste muzikale avontuur: de soundtrack voor Rock ‘n’ Rollercoaster.

Bij het verlaten van de opnamestudio kom je terecht in het station van de attractie. Als je hebt plaatsgenomen in de achtbaan, begint het aftellen. Bij ‘nul’ word je met een duizelingwekkende snelheid in 2,8 seconden naar honderd kilometer gelanceerd. Vervolgens schiet je door drie loopings met felle lichteffecten, begeleid door de knallende muziek van Aerosmith.

Ieder treintje is voorzien van zijn eigen muziek-en lichtprogramma waardoor elke rit een andere muzikale ervaring wordt. De hele mix van snelheid, muziek en lichtspel zorgt ervoor dat je een onvergetelijke rit beleeft!

Waar: Backlot – Minimumlengte: 1,20 m

...