Disney Studio 1

disneystudio1

Disney Studio 1 is niet alleen het grootste gebouw in het Walt Disney Studios Park, maar één van de grootste van het hele resort. De indrukwekkende omvang van de studio domineert de hele ingang van het park en lokt de gasten naar binnen en buiten. Deze studio is de enige manier om de rest van het park te bereiken.

Je komt meteen terecht op een grote boulevard met verschillende boetieks, restaurants en vooral een heel leuke sfeer. In de vele winkels vind je tal van leuke spulletjes, zoals filmartikelen, voor een mooie herinnering aan je verblijf. 

Je maakt een verrassende tocht door Tinsel Town waar jij ook eens kan ervaren hoe het voelt om een Hollywood ster te zijn. Alle memorabele scènes van de jaren ’20 tot de jaren ’60 komen aan bod, maar dan met jou in de hoofdrol. Je waant jezelf op een echte filmset waar magie en sensatie je blijven verrassen. Spring dus zelf op het toneel en doe helemaal je ding in de spotlights van een Hollywood-filmset.

Tijdens Kerstmis wordt Disney Studio 1 omgetoverd tot een glinsterend wonderland met duizenden extra lichten, versieringen en decoraties. Tijdens deze tijd van het jaar waan je je helemaal in een sprookje en kom je ogen en oren te kort!

Waar: Front lot – Geen minimumlengte vereist

...