RC Racer

rc racer

De RC Racer is gebaseerd op de films van Toy Story.

Als er geen mensen in de buurt zijn, komt het speelgoed van de kleine Andy tot leven. Op zijn verjaardag krijgt hij een nieuwe pop die Buzz Lichtyear heet, een ruimteactiefiguur. Al snel krijgen Woody, zijn oude pop, en Buzz ruzie omdat Buzz langzaamaan de nummer 1 positie van Woody inneemt.

Op een avond besluit Andy dat hij Buzz meeneemt naar het restaurant in plaats van Woody. Woody vind dit niet leuk en probeert Buzz tijdelijk uit te schakelen zodat Andy hem niet kan vinden.

Het andere speelgoed wordt heel erg boos op Woody, maar gelukkig kan hij net op tijd ontsnappen. Vervolgens vindt er een gevecht plaats tussen Woody en Buzz. Samen lukt het hen uiteindelijk om in het restaurant te komen waar Andy is, maar ze komen niet in de handen van Andy maar in de handen van de stoute buurjongen Sid die niets liever doet dan speelgoed kapot maken.

Nu moeten Buzz en Woody samenwerken om terug te komen bij Andy, maar het moet wel heel snel gebeuren want Andy gaat verhuizen. Samen leren ze Sid een lesje en vinden daarna hun weg terug naar Andy.

In de speelgoedauto RC Racer krijg je het gevoel dat je net zo klein als Buzz en Woody bent. Je beleeft een spannende rit vol avontuur met steile hellingen en dalingen!

Waar: Toon Studio – Minimumlengte: 1,20 m

...