Beleef een magisch najaar in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en wil jou erbij om dit te vieren! Het pretpark deelt dan ook cadeaus uit: jij kan de magische wereld van Disney gaan ontdekken aan 35% korting en jouw kleinsten t.e.m. 11 jaar morgen zelfs gratis mee!

Door op tijd te boeken, kan je profiteren van de beste aanbiedingen. De korting geldt op alle boekingen van 1 oktober t.e.m. 8 januari 2019, ook tijdens schoolvakanties. Heb je altijd al eens Halloween, kerst of nieuwjaar in Disneyland willen vieren? Dit is je kans!

Disneyland pakt uit met het grootste Halloween Festival ooit van 1 oktober t.e.m. 4 november. Alle Disney schurken, stiefmoeders en griezels kunnen niet wachten om jou en je kids de stuipen op het lijf te jagen met spannende verrassingen. Je kan zelfs naar een grote schurkenshow op de Royal Castle Stage. Plezier en kippenvel gegarandeerd!

Minnie DisneylandWil je liever een magische kerst meemaken in Disneyland Parijs? Het hele kerstseizoen lang, van 10 november t.e.m. 6 januari 2019, kan je je laten betoveren door Mickey’s Christmas Big Band en de Christmas Parade. Minnie heeft zelfs een leuk kerstpakje voorbereid voor Mickey, maar hij weet er nog niets van, dus nog niets verklappen! Wil jij ook weten wat het is? Ga dan zeker in de kerstperiode naar het pretpark.

Nog geen plannen voor oudjaar? Ga het vieren met alle Disney, Marvel en Star Wars helden in Disneyland Parijs. Voor de grote New Year’s Eve Party moet je wel een speciaal ticket aanschaffen.

Wanneer je ook boekt, je arrangement is inclusief Fast Pass en Extra Magic Time. Dat wil zeggen dat je minder lang in de rij moet staan bij populaire attracties én dat je exclusieve toegang krijgt tot bepaalde delen van het park voor de officiële openingsuren!

Zin om met je gezin eens op uitstap te gaan? Boek dan snel je tickets voor Disneyland Parijs!