Magical Pride: het eerste complete LGBTQ-feest van Disney

magical prideSinds 2014 worden er al parades en LGBTQ-feesten georganiseerd in Disneyland Parijs en ook in de Amerikaanse parken. Het grote verschil is dat deze feesten in feite niets te maken hadden met Disney. De Magical Pride staat echter volledig in teken van Disney!

Op de planning staat onder meer een nooit geziene kleurrijke parade met Disney-figuren, uiteraard helemaal in het ‘LGBTQ-thema’. Ook leuk is dat je die dag tot diep in de nacht op de attracties in Walt Disney Studios Park kan gaan.

De perfecte afsluiter van de dag is een geweldig dansfeest met bekende dj’s. Daar kan je trouwens je Mickey Mouse-oortjes in regenboogkleuren dragen, speciaal voor deze gelegenheid te verkrijgen in de parken.

Disney doet de laatste tijd meer en meer om de LGBTQ-community een stem te geven. Zo maakte Disney eind vorig jaar bekend dat er een homoseksueel personage in de film ‘Jungle Cruise’ zal opgenomen worden.

Gaan jullie genieten van dit bruisend feest deze zomer? Zelf lesbisch, homoseksueel, bi of gewoon zin om de sfeer op te snuiven? Boek je tickets hier en profiteer zeker van de kortingen!

ga naar de magical pride