De Avengers verwelkomen je in Disneyland Parijs

Het is wééral feest in Disneyland Parijs, want het pretpark viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Speciaal voor die gelegenheid verwelkomen de bekende MARVEL Superhelden jong en oud voor een magisch verblijf. Wees erbij en meet je krachten met de allergrootste superhelden!

Dé meest heldhaftige actie? Dat is het Signature Marvel Arrangement, geldig t.e.m. 30 september 2018. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met enkele van de meest bekende superhelden, zoals Thor, Iron Man, Spider-Man en Guardians of the Galaxy. Alle MARVEL helden kijken er naar uit je te ontmoeten tijdens enkele gloednieuwe shows. Wat staat er op het programma?

HeroicFacePainting

Heroic Face Painting: In deze schminksessie wordt de superheld in iedereen naar boven gehaald. Een unieke gelegenheid voor MARVEL fans om een dag door het leven te gaan als hun favoriete superheld.

Meet&Greet met Captain America: de stoerste aller superhelden kijkt er naar uit je de hand te schudden, enkele tips over gewichtheffen en het redden van de wereld te geven.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off: je zal je lijf niet kunnen bedwingen wanneer de hits uit de jaren 1970 en ’80 schallen uit Peter Quill’s gettoblaster.

Met Super Heroes United en Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow staan er ook twee spectaculaire nieuwe shows op je to-do lijstje. In beide shows verenigen de Avengers en andere Marvel figuren hun superkrachten om het op te nemen tegen Thanos, Loki en andere schurken.

Is de tijd aangebroken om je superhelden cape vanonder het stof te halen en op avontuur te gaan met de Avengers en andere MARVEL helden? Boek dan voor 1 augustus je verblijf en geniet van de kortingen op het exclusieve Signature Marvel Arrangement. Natuurlijk ontdek je daarbij ook alle andere attracties van Europa’s leukste pretpark.

Ontmoet je helden deze zomer nog