Shop de magische ‘Aladdin’-collectie bij Primark

alladin primarkWat een feest dat de lievelings kinderfilm van velen opnieuw verfilmd werd en vorige week uitkwam. We hebben het over Aladdin natuurlijk!

Iedereen kent het verhaal wel: Aladdin komt uit een arm gezin en steelt om te overleven. Hij wordt verliefd op een prinses, de dochter van de Sultan. De arme jongen vindt vervolgens een magische lamp waaruit een geest tevoorschijn komt.

De geest is in staat wensen te vervullen! Natuurlijk gebruikt Aladdin de geest om het hart van de prinses te veroveren, want dat is namelijk het enige wat hij wil. Maar of hij hierin slaagt, daar kom je achter als je de film kijkt. De echte kenners weten natuurlijk wel wat er gebeurt.

Het openingsweekend van 24 mei van Disney’s nieuwste live actionfilm was dan ook een enorm succes! Alsof dat nog niet genoeg is, lanceerde Primark een volledige Aladdin-collectie er bovenop!

De collectie bevat alles wat je wil van beauty tot kledij. Ook voor kinderen is er een groot aanbod. Je kan bijvoorbeeld het schattige fluwelen blauwe pakje van Jasmine scoren, maar ook stoere T-shirts van Aladdin en de geest zijn beschikbaar.

Vergeet zeker de accessoires niet die bij de collectie horen. Van make-up tot zonnebrillen, slaapmaskers en nepwimpers: alles is aanwezig om je volledig te wanen in de Aladdin-sfeer!

De collectie is te vinden in alle Belgische Primark vestigingen aan voordelige prijzen.