Genoeg sprookjesachtige alternatieven...

Viel je Disney-trip – om welke reden dan ook – in het water? Geen nood! Alternatieven bij de vleet: dichtbij huis of net over de grens. In de eerste plaats kan je het geplande verzoek verzetten naar een later tijdstip. Daar hou je de kids (en jezelf?!) waarschijnlijk maar moeilijk tevreden mee, en begrijpelijk! Een dagje uit en zelfs een hele vakantie vind je in alle vormen en soorten, vaak zelfs aan fikse kortingen.

Misschien wil je dit jaar eens iets anders dan de Big Thunder Mountain? Wij zouden elk weekend de attracties van Disneyland kunnen bezoeken, maar begrijpen het ook best dat je eens wat afwisseling wilt. Gelukkig zijn er ook dichtbij fabelachtige pretparken die minstens de magie van Disney weten te evenaren. Ze zijn dichterbij, vergen dus minder voorbereiding en als je de juiste websites kent, komen ze soms ook een pak goedkoper uit…

 

Het internet maakt het je tegenwoordig heel gemakkelijk om originele activiteiten aan verbluffend lage prijzen op de kop te tikken. Op dealsvandedag.be vind je in een handomdraai uitstapjes voor weinig geld. De website bundelt de beste aanbiedingen die je online kan vinden: van avontuurlijke activiteiten en vakanties tot technologische snufjes, tuingereedschap, keukengerei, enzovoort.

efteling

 

Maar je bent niets voor niets op deze site beland: jij wilt naar een pretpark! Het handige aan zo’n website is dat het zoeken voor jou wordt gedaan. Het enige wat jij nog moet doen, is filteren op het soort product dat je kopen wilt. Vind je toch niet wat je zoekt? Dan is het altijd een goed idee om in te schrijven voor de nieuwsbrief. Of schuim andere websites met kortingscodes en promoties af. Vroeger moest je hiervoor brochures en reclamebladen doorpluizen, tegenwoordig worden de kortingen gewoon voor jou verzameld. Jij verspilt niet langer tijd aan de zoektocht én bespaart: dat zijn 2 vliegen in 1 klap.

 

Via de zoekmachine worden jouw zoekopdrachten in een handig overzicht gegoten. Zo ben je meteen op de hoogte van de laatste kortingen op toegangskaarten voor allerlei pretparken, zoals Plopsa en de Efteling. Misschien wordt deze uitstap zo wel een pak voordeliger dan een reisje naar Parijs? Een overgetelijke én betaalbare dag kan binnen enkele klikken al helemaal gepland zijn. Magie dichtbij huis, geniet ervan met vrienden of het hele gezin!