Disney houdt open audities voor sprookjesfiguren

Altijd al in de huid van een prins of prinses willen kruipen? Daar kan je nu zelfs voor betaald worden. Europa’s grootste pretpark is namelijk op zoek naar enthousiaste Disney-fans om een van de vele sprookjesfiguren te verpersoonlijken. Lees hier alles over de audities.

Ben jij een Disney-fan van het eerste uur, heb je een grote portie energie en leer je moeiteloos nieuwe dansroutines aan, zoals die van de populairste Disney-personages? Dan beantwoord je perfect aan het profiel dat Disneyland Parijs zoekt! Als je er altijd al van gedroomd hebt de magie van Disney te delen met anderen, is dit dus een unieke kans. Niet alleen mag je je dagelijks uitdossen als een van de sprookjesfiguren, je krijgt ook een exclusieve blik op het dagelijks reilen en zeilen van Europa’s grootste attractiepark. Een magische professionele ervaring!

Je takenpakket? Dat bestaat voornamelijk uit dansen in de parades en shows, meet en greets met de grootste fans en de bezoekers van het Parijse pretpark een onvergetelijke tijd bezorgen. Je contract vangt aan in februari 2019 en eindigt datzelfde jaar in september of wat later in januari 2020. Doe je het goed en bevalt de job je? Dan maak je ook kans op een contract van onbepaalde duur.

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Je moet wel minstens 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen en ook avondwerk mag je niet afschrikken. De audities vinden plaats op 21 en 22 september, respectievelijk in Amsterdam en Parijs. Er zijn ook andere data en locaties mogelijk. Meer informatie vind je hier.