Marvel, Frozen en Star Wars krijgen binnenkort hun eigen zones in Europa's mooiste pretpark.

Eerst het slechte nieuws… Om plaats te maken voor enkele fantastische nieuwe attracties, moeten er enkele klassiekers plaats ruimen. Deze verdwijnen: Armageddon, de Disney Channel attractie, Restaurant des Stars, Moteurs Action en het Blockbuster Café. De Rock ‘n’ Roller coaster wordt dan weer getransformeerd tot een attractie in het teken van Iron Man. Ook de Studio Tram Tour moet helaas plaats ruimen. De hele straat zal een metamorfose ondergaan, maar de razend spannende Tower of Terror blijft gelukkig wel bewaard.

nieuwe look Disneyland Parijs

Via het meer zullen alle zones, dus ook de nieuwe, met elkaar verbonden worden. Er wordt al volop gebouwd aan de eerste nieuwe attractie, The Alien Swirling Saucers, die zich achter Toy Story Playland bevindt. Hoe die er komt uit te zien, blijft nu nog geheim. Wel kregen we al een eerste voorsmaakje van hoe het pretpark er in zijn geheel zal uitzien.

De nieuwe zones staan in het teken van de Marvel-stripfiguren, zoals The Hulk, Spiderman, enzovoort. In de tweede nieuwe zone nemen de prinsessen van Frozen je mee naar een prachtig sneeuwlandschap. De derde zone wordt dan weer helemaal gewijd aan de befaamde Star Wars saga. Daarenboven zal je ook nog meer kunnen genieten van live entertainment in het toverachtige park.

De eerste nieuwe attracties kan je bezoeken vanaf 2021. Je krijgt dus nog even de tijd om alle klassiekers van het attractiepark zoals dat er nu uitziet te bezoeken. Tickets, praktische informatie en meer nieuwtjes lees je zoals altijd op deze website. Wij wensen je alvast een avontuur boordevol spannende en onvergetelijke momenten!