Te druk in Disneyland Paris? Met deze tips hou je het hoofd koel deze zomer!

De examens zijn gedaan, rapporten worden uitgedeeld en de scholen liggen er verlaten bij. Het einde van het schooljaar is in zicht en daarmee ook de zomervakantie. En dat voorspelt niets goeds voor de drukte op de leukste plek op aarde. Lange wachttijden, overal aanschuiven,… En wanneer ook de temperatuur omhoog gaat, is het niet gemakkelijk om het hoofd koel te houden. Onze experts geven jou tips om deze zomer in Disneyland te overleven!

Disney Premier Access

Trouwe Disney liefhebbers kennen dit beter als de Fastpass. Jarenlang kon je per entreeticket één attractie kiezen waarmee je gratis een FastPass kon nemen. Ondertussen is het concept een tikkeltje veranderd en kun je nu ongelimiteerd snellere toegang verkrijgen tot de meest populaire attracties. Je hebt twee formules: Disney Premier Access Ultimate, dit voor eenmalige snellere toegang tot elke attractie of Disney Premier Access One, voor één attractie. Al is deze exclusieve toegang niet meer gratis, het is wel de moeite waard om tijdens de drukke zomermaanden zo het beste van je bezoek te maken.

Disney Premier Access

Kom tot rust na je bezoek

Om de magische ervaring helemaal compleet te maken (en om niet te lang onderweg te zijn), kiezen families er vaak voor om te verblijven in één van de Disney Hotels. Hoewel dat een onvergetelijke ervaring is, kan dit tijdens de zomermaanden soms wat tegenvallen. De drukte is onvermijdelijk in het park, maar na een lange en vermoeiende dag vol pret wil je niets liever dan tot rust komen. En daar hoef je niet ver voor te gaan. Op slechts 15 minuten van Disneyland Paris vind je het ultieme toevluchtsoord, Villages Nature® Paris by Center Parcs. Met het gezin, vrienden of als koppel, in deze groene omgeving leef je op het ritme van de natuur in een appartement in één van de vijf beleefwerelden. De Aqualagon met buitenlagune, de Boerderij BelleVie, de Bijzondere Tuinen, het Betoverde Bos en Promenade langs het meer. Bovendien krijg je hier, net zoals in de Disney Hotels, ook het voordeel van Extra Magic Time. Hierdoor kun je het park een uurtje vroeger betreden, waardoor je in alle rust je dag kunt starten!

Center Parcs

Extra laat geopend

Wist jij dat tijdens de zomermaanden Disneyland Paris extra lang open is? Buiten de zomer sluit het park zijn deuren al om 6u door de week en 8u in het weekend. Maar tijdens de vakantie is het Walt Disney Studio park geopend tot 10u ‘s avonds en het Disneyland Park tot 11u ‘s avond! Dat zijn extra veel magische uren. Vooral als je wat ouder bent en niet met jonge kinderen op stap bent, is dit extra voordelig. Want na de show gaan de kids naar bed en kunnen de volwassenen extra lang opblijven om van het park te genieten!

Met deze tips ben je helemaal klaar om de zomerdrukte tegemoet te gaan en ten volle te genieten van de magie van Disneyland Paris. Enjoy!